About us

Mastering Legal English

Mastering Legal English (MLE) is een postacademisch juridisch Engels lesprogramma voor Nederlandstalige juridische  professionals die in het Engels werken. Voor meer informatie, ga naar www.masteringlegalenglish.nl.

Mastering Legal Drafting

Mastering Legal Drafting (MLD) is een postacademisch lesprogramma voor Nederlandstalige juridische professionals die in het Engels werken. Voor meer informatie, ga naar www.masteringlegaldrafting.nl.

JURISfluence

JURISfluence is een juridisch expertisecentrum dat training en taalgerelateerde ondersteuning verstrekt aan Nederlandse juridische professionals die in het Engels werken. Het biedt een uitgebreide reeks lesprogramma’s en workshops in juridisch Engels. Daarnaast biedt het legal editing en hulp bij legal drafting. JURISfluence helpt een organisatie eveneens op andere wijzen om beter op internationaal niveau te kunnen werken. Voor meer informatie, ga naar www.jurisfluence.nl.


Greg Korbee

GregDe eigenaar en beheerder van Legal English is Greg Korbee. Hij is een Nederlands-Canadese jurist, lawyer-linguist en juridisch docent die succesvolle en goed aangeschreven cursussen verzorgt voor het opstellen en schrijven van Engelstalige juridische teksten. Tevens assisteert hij Nederlandse advocaten, notarissen en belastingadviseurs bij het opstellen van Engelstalige overeenkomsten, aktes en andere documenten alsmede met het redigeren van Engelse juridische teksten. Hij heeft 24 jaar ervaring in het trainen en ondersteunen van Nederlandse juridische beroepsbeoefenaars. Klik hier om contact op te nemen met Greg.

Leave a Reply